Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Üdvözöljük webáruházunkban!


Vásároljon Most MDV és Midea Mission2 Készüléket és kérje szereléssel!

A Szerelés díjából 15.000Ft-ot elengedünk 

Akciónk Október 25-ig meghosszabítva!

A kedvezmény a szerelés számla végösszegéből kerűl levonásra.

 

 

 

GREE AKCIÓ!!: DARK X és AMBER GREY Bizonyos tipusok INGYENES SZERELÉSSEL!!

Az ingyenes szerelés Hajdú Bihar megyében és 3fm csövezésig egy téglafal átfúrással érvényes.A szerelés anyagot és kiszállást is tartalmazza .Nincs apróbetűs rész!Öszi akció Október 25-ig tart!!

Samsung Alap készülék,Gree ,Yamato,Midea,Ldk,Haier klímák azonnal készletről!

Klíma méretezés általános felhasználásra:

2,5Kw :10-30m2

3,5Kw :15-50m2

5,2Kw :45-70m2

7Kw :80-140m2

Az adatok tájékoztató jellegűek,a teljesítmény számítása függ az épület szigetelésétől,ablakok nagyságától és esetleges emeleti szinttől.

Beszerelési idő Garantáltan 1-2 héten belül.

A Szerelési idő 3-4 órahosszát vesz igénybe.

Minőségi szerelésre törekvő csapatunk,lehető legnagyobb odafigyeléssel és az ügyfél elvárásait teljesítve végzik el a feladatot.

10 éves tapasztalt háttérrel ,több mint 2000 db felszerelt légkondícionáló .

Ha nem biztos abban ,hogy milyen klímát illetve mekkora teljesítményűt szeretne,Keresse kollégáinkat a pontos információkért vagy akár az INGYENES Felmérésért!

Kérje készüléke szerelését most akciós áron(kizárólag nálunk vásárolt készülékhez) akár 43900 Ft-ért.A Szerelést megbízott cégünk végzi amely rendelkezik minden ehhez szükséges engedéllyel.


A szerelési díj Debrecen és Hajdú Bihar Területére érvényes.Szerelés Debrecen 120 km-es körzetében 48900Ft.Amit a szerelések tartalmaznak:egy fal-átfúrással 1-3 fm csövezéssel.További csövezési díjak 4500 Ft /folyóméterenként.

Szerelés tartalmazza a kiszállást a helyszínre,a tartókonzolt és a Készülék kiszállítását is.

A biztonságos használat érdekében klíma készülék részére biztosítani érdemes egy külön áramkört,amennyiben erre nincs lehetőség kérjen információt az elérhetőségeinken.


További információkért ,egyedi ajánlatért és mennyiségi kedvezményekért keresse ügyfél-szolgálatunkat a 06 50/129-33-39 telefonszámon vagy bedaklima.debrecen@gmail.com email címen.A Feltüntetett eladási árak már végfelhasználói Bruttó Fizetendő AM összegek!
Gree Klímák esetén mostantól 5 év a garancia!