Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


LG AC12BQ ArtCool 3,5 Kw

LG AC12BQ ArtCool 3,5 Kw
399 000 Ft
Klasszikus stílusa és modern vonalai mellett, az LG ARTCOOL típusú terméke a legátfogóbb légkondicionálási megoldást nyújtja páratlan kivitelben. Stílusos ezüst ARTCOOL dizájn
Az LG Artcool légkondicionáló minimalista és egyszerű stílusának köszönhetően harmonizál otthona belső megjelenésével. A termék elülső oldalán található tükröző üveg visszaveri a környezet képét, ezzel kiemeli otthona belső megjelenését és egységét, és az üvegfelület látható szilárdsága révén időtlen szépséget sugároz.
Energiatakarékosság és gyors hűtés
Az inverteres kompresszor a kívánt hőmérséklet fenntartása érdekében folyamatosan szabályozza a kompresszor fordulatszámát. Az energiatakarékos üzemű frekvenciaszabályzással működő inverteres kompresszor emellett több energiát takarít meg, mint a hagyományos kompresszorok.
Ionizátor
Több mint 3 millió ion gondoskodik nem csupán a légkondicionálón átáramló levegő sterilizálásáról, hanem a készülék körüli káros anyagok és kellemetlen szagok kiküszöböléséről is. Az ionizátor bizonyítottan 60 percen belül sterilizálja a letapadó baktériumok több mint 99%-át.
SmartThinq
Wi-Fi funkcióval ellátott eszközök, valamint az LG exkluzív vezérlőalkalmazása segítségével bármikor, bárhonnan elérheti légkondicionálóját.
Alacsony zajszint
Az LG egyedülálló ferde ventilátorának és inverteres kompresszorának köszönhetően az LG légkondicionálók alacsony zajszint mellett működnek, ami kiküszöböli a felesleges zajt, és zökkenőmentes működést tesz lehetővé.
Aktív energiaszabályozás
Az aktív energiaszabályozásnak köszönhetően helyzettől függően megválaszthatja az energiafogyasztás szintjét. Élvezze a hűvös, kényelmes környezetet, miközben energiát takaríthat meg.
Jet Cool
A levegőkimenet optimalizált kialakítása erőteljesebb légáramot eredményez, így a helyiség gyorsabban lehűthető.
Automatikus tisztítás
A teljeskörű automatikus tisztítás funkció megakadályozza a baktériumok felhalmozódását és a penész kialakulását a hőcserélőn, ezáltal kellemesebb környezetet biztosít a felhasználó számára.
Függőleges, 6 fokozatú zsalu
A felhasználók 6 előre beállított pozíció közül választhatják ki a zsalu irányát, s így pontosan a kívánt irányba terelhetik a légáramlatot.
4 irányú legyezőfunkció
Az LG légkondicionálók a helyiség minden sarkába eljutatják a hűvös levegőt. A 4 irányú legyezőfunkciónak köszönhetően a készülék gyorsan és hatékonyan fújja a levegőt a különböző irányokba.
KETTŐS védőszűrő
A KETTŐS védőszűrő megfogja a 10㎛-nél nagyobb porszemeket.
 • Típus Oldalfali split klíma
  Inverteres Igen
  Hűtés
  Hűtési energiaosztály A++
  Maximális hűtő teljesítmény (kW) 3.5 kW
  Fűtés
  Fűtési energiaosztály A++
  Maximális fűtő teljesítmény (kW) 4 kW
  Beltéri
  Maximális beltéri zajszint 41 dB
  Kültéri
  Maximális kültéri zajszint 49 dB
  Méretek
  Szélesség(beltéri) 83.7 cm
  Magasság(beltéri) 30.8 cm
  Mélység(beltéri) 18.9 cm
  Tömeg (beltéri) 9.9 kg
  Szélesség(kültéri) 71.7 cm
  Magasság(kültéri) 48.3 cm
  Mélység(kültéri) 23 cm
  Tömeg (kültéri) 25.1 kg
 • Cikkszám
  CLGE001648