Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


Gree GWH12UB-K6DNA4A U-Crown Silver 3,5 Kw R32 Inverter Fűtés -30C fokig!!

Gree GWH12UB-K6DNA4A U-Crown Silver 3,5 Kw R32 Inverter Fűtés -30C fokig!!
584 100 Ft
Klíma FűtésreHűtés
2,7 – 3,5 – 5,3 kW névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatóak, így garantáltan megtalálja az Ön helyiségébe megfelelő készüléket. Az inverteres technológiának köszönhetően visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helyiség lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz. A+++ energiaosztályba sorolt termék.

Fűtés
Fűtésre kifejezetten javasolt készülék. Akár -30°C külső hőmérsékletig használható fűtés üzemmódban. A kültéri egység téliesített, karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel rendelkezik. A Gree I Feel funkciójának köszönhetően a Gree U-Crown Champagne készülékhez nem feltétlenül kell vezetékes távirányító, hiszen a termosztát a vezeték nélküli távirányítóba van építve. Opcionálisan elérhető hozzá vezetékes távirányító is. H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.

Wi-Fi
A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb. . Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincsen, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken. A 3D légáramnak köszönhetően a kifújást nem csupán fel-le, hanem jobbra-balra is lehet irányítani vagy legyezni. Ezáltal garantáltan egyenletes hőmérsékletet alakíthat ki a szobában. Opcionális kártyás kapcsolójának és vezetékes távirányító opciójának köszönhetően alkalmas lehet panziókba, szállodákba is.

Környezettudatosság:
A klímákban korábban használt R410a hűtőközeget lassan felváltja az R32-es jelölésű, amelynek az ODP értéke, vagyis az ózon károsító hatása 0. A GWP (globális felmelegedési potenciál) értéke 675, amely elsőre talán magasnak tűnhet, de még így is sokkal alacsonyabb a régebbi, R410a hűtőközeg GWP értékénél, mely 2088. KivitelLAKOSSÁGIMárka GREEModell névU-CROWN CHAMPAGNEEnergiaosztályA++/A++ Zajszint19-58 DB(A)Szobaméret24 M2Csőméret6MM/10MMHűtőkö zegR32KompresszorINVERTERH űtőteljesítmény3,5 KWFűtőteljesítmény4 KWExtra funkciók2 STAGE COMPRESSOR, 8°C TEMPERÁLÁS, GREE+ APP, WI-FI 2.4 GHZ, TÉLIESÍTETT, I FEEL, 3D LÉGÁRAM, KOMFORT SZŰRŐK, COLD PLASMA, SZERVERHŰTÉSGarancia3+2 ÉV Gree Kezelési kézikönyv Gree U-Crown Champagne adatlap
 • Típus Oldalfali split klíma
  Inverteres Igen
  Hűtés
  Hűtési energiaosztály A+++
  Maximális hűtő teljesítmény (kW) 3.5 kW
  Fűtés
  Fűtési energiaosztály A++
  Maximális fűtő teljesítmény (kW) 4.0 kW
  Beltéri
  Maximális beltéri zajszint 58 dB
  Kültéri
  Maximális kültéri zajszint 53 dB
  Méretek
  Szélesség(beltéri) 86 cm
  Magasság(beltéri) 30.5 cm
  Mélység(beltéri) 17 cm
  Tömeg (beltéri) 11 kg
  Szélesség(kültéri) 89.9 cm
  Magasság(kültéri) 59.6 cm
  Tömeg (kültéri) 42 kg
 • Cikkszám
  GWH12UB-K6DNA4A_