Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


Syen SOH16BO-E32DA4B Bora Plus 4,6 Kw klíma

-8%
Syen SOH16BO-E32DA4B Bora Plus 4,6 Kw klíma
369 189 Ft
339 000 Ft
Kezdete: 2023.05.31   A készlet erejéig!
- Többszörös szűrőrendszer: A különböző szűrők képesek teljesen oxidálni és lebontani a szerves szennyeződéseket, elnyelik a füstöt és meggátolják a kellemetlen szagokat.
- Intelligens leolvasztás: Amennyiben a hőmérséklet -5°C alá csökken, fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az automatikus leolvasztás meghatározott időnként működésbe lép, így növeli a fűtés hatásfokát. Az intelligens leolvasztás funkció tökéletes leolvasztást eredményez, amennyiben a környezeti hőmérséklet a cső hőmérsékletével azonossá válik. Így védi az elektromos egységet és jobb hatásfokú fűtést eredményez.
- Kellemes éjszakai mód: Tegye kellemesebbé az éjszakáit! Ennek a funkciónak köszönhetően Ön az emberi test számára legoptimálisabb hőmérsékletben pihenhet alvás közben.
- 8 °C-os temperálás: Kitűnő lehetőség hosszú ideig üresen álló helyiségek téli fagyvédelmére. Egyenletes, 8 °C-os hőmérsékleten tartja a helyiséget akkor is, amikor Ön távol van.
- Wi-Fi vezérlés: Vezérelje a klímáját okostelefonról vagy akár táblagépről a világ bár-mely pontjáról.
- LED kijelző: A LED kijelző segítségével könnyen leolvashatóvá válik a hőfok az Ön számára akár nagyobb távolságból is, de a gyengén látók számára is okos megoldás.
- Energia megtakarítás: Légkondicionáló vásárlásakor ugye Ön is hosszú távra tervez ? A Syen City készülék az alacsony energiafogyasztás miatt is tökéletes választás, hiszen nem csupán hűtési üzemben energiatakarékos. Hűvösebb időjárás esetén gazdaságos fűtést is biztosít.
- I - Feel funkció: A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Helyezze el a távirányítót a szoba egy olyan pontján, ahol a legtöbbet tartózkodik, és a berendezés igazodni fog az Ön igényeihez és pontosan tartja a kívánt hőmérsékletet.
 • Típus Oldalfali split klíma
  Inverteres Igen
  Hűtés
  Hűtési energiaosztály A++
  Maximális hűtő teljesítmény (kW) 5.1 kW
  Fűtés
  Fűtési energiaosztály A+
  Maximális fűtő teljesítmény (kW) 5.3 kW
  Beltéri
  Maximális beltéri zajszint 48 dB
  Kültéri
  Maximális kültéri zajszint 56 dB
  Méretek
  Szélesség(beltéri) 97 cm
  Magasság(beltéri) 30 cm
  Mélység(beltéri) 22.5 cm
  Tömeg (beltéri) 16.5 kg
  Szélesség(kültéri) 89.9 cm
  Magasság(kültéri) 59.6 cm
  Mélység(kültéri) 37.8 cm
  Tömeg (kültéri) 42 kg
 • Cikkszám
  SOH16BO-E32DA4B